Metallica spiller unplugged for en god sag

Metallica-Presse2013-565x377

Når Metallica spiller koncert er det som oftest på store scener verden over, men af og til stiller de op til utradiotionelle events, som da de f.eks for noget tid siden spillede en kort koncert på sydpolen som led i en Pepsi-konkurrence.

Men Metallica kan skam også stille op når det er i den gode sags tjeneste, hvilket de gjorde for nyligt, da organisationen MusiCares holdt en velgørenhedskoncert. Her troppede Lars Ulrich og Co. op med akkustiske instrumenter og spillede et unplugged set bestående af bl.a. covers af Ozzy Osbourne, Beatles, Deep Purple og Rare Earth. MusiCares er en organisation, der hjælper musikere i nød med bl.a. økonomisk og medicinsk assistance.

Du kan se fanfilmede videoer af de nævnte covers nedenfor. Om den akkustiske version af Metallica er vellykket, må man selv bedømme.

 

 

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars