Metallica udgiver live dvd den 23. november

metallica-nimes-box-indhold-2009-565x404

Som vi tidligere har kunnet fortælle, så udgiver Metallica en koncert-dvd indeholdende deres koncert i Nimes i juli i år. Titlen er Francais Pour Une Nuit og nu er der mere nyt om den.

Man kan købe dvd’en både som standard dvd eller som blu-ray dvd. Begge udgaver indeholder udover selve koncerten et 37 minutters langt interview med bandet, fem publikumsvideoer og et 16 siders booklet. Vil man have mere end det, så kan dvd’en også købes i en Deluxe Limited Edition Box, der også indeholder et eksemplar af Death Magnetic, fem eksklusive billeder, en t-shirt m.m. (se billedet).

Dvd’en udkommer den 23. november og vil kun blive sat til salg i butikker i Frankrig, men kan også købes online via Universals Metallica-side eller på bandets egen hjemmeside.

Tracklisten er:

‘Blackened’
‘Creeping Death’
‘Fuel’
‘Harvester Of Sorrow’
‘Fade To Black’
‘Broken, Beat & Scarred’
‘Cyanide’
‘Sad But True’
‘One’
‘All Nightmare Long’
‘The Day That Never Comes’
‘Master Of Puppets’
‘Dyers Eve’
‘Nothing Else Matters’
‘Enter Sandman’
‘Stone Cold Crazy’
‘Motorbreath’
‘Seek & Destroy’

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar