Metallica udgiver to live dvd’er i år

metallica-presse2009-565x377

Så er der godt nyt for alle med hang til det ‘danske’ band Metallica. Deres koncert i Nimes, Frankrig sidste tirsdag vil nemlig blive udgivet på dvd den 19. oktober. Hvis man ikke ved om man har lyst til at have endnu en Metallica-dvd stående i reolen, så kan hele koncerten kan ses på WorMee.com indtil på onsdag – den eneste du skal gøre er at registrere dig på siden. Hvordan tracklisten på dvd’en kommer til at se ud vides endnu ikke, men setlisten til koncerten så ud som følger:

“Blackened”
“Creeping Death”
“Fuel”
“Harvester Of Sorrow”
“Fade To Black”
“Broken, Beat And Scarred”
“Cyanide”
“Sad But True”
“One”
“All Nightmare Long”
“The Day That Never Comes”
“Master Of Puppets”
“Dyers Eve”
“Nothing Else Matters”
“Enter Sandman”
“Stone Cold Crazy”
“Motorbreath”
“Seek And Destroy”

Den anden dvd, der endnu ikke har en releasedato, er et show fra Mexico City. Angiveligt skulle den kun udkomme i Latinamerika, men mon ikke det er muligt at skaffe den hjem via WorlWideWeb?

Metallica giver koncert i Folkets Park i Hultsfred, Sverige i forbindelse med den store metalfestival Sonisphere lørdag den 18. juli. Diskant.dk dækker festivalen og blandt de andre navne, der optræder på festivalen kan nævnes Anthrax, Meshuggah, The Hives og The Cult.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar