Mike Patton i gang med endnu et projekt

I sidste måned udgav Mike Patton albummet Mondo Cane. Albummet blev udgivet under eget navn – hans tredje under eget navn så vidt jeg ved. Derudover har han udgivet albums som medlem af Faith No More (billedet), Fantômas, Mr. Bungle, Peeping Tom, Tomahawk, Kaada/Patton, Trotzky Icepick og arbejdet sammen med Dan the Automator, Merzbow, Dillinger Escape Plan, John Zorn og mange mange flere. 30 studiealbums skal det være blevet til.

Snart kan Mike Patton tilføje endnu et navn til listen af musikalske legekammerater. Det er nemlig planen af Patton og Tunde fra TV on the Radio sidst på året skal udgive et album under navnet Nevermen. Albummet gæstes af rapperen Doseone, der også var med i Pattons Peeping Tom projekt.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar