Moby udgiver fotobog og album

Fans af den amerikanske musiker Moby kan godt sætte kryds i kalenderen den 17. maj. Den dag udgiver Moby – der er født Richard Melville Hall – nemlig sit niende studiealbum og fotobogen Destroyed. De to udgivelser skulle angiveligt fungere som en slags journal over Moby’s tid på landevejen.

De 15 sange albummet indeholder er primært skrevet sent på aftenen og den 128 siders fotobogs billeder stammer fra alle mulige steder verden over, og fungerer som en slags visuals til musikken. Om bogen siger Moby:

Touring is all contrasts and strangeness, and that’s what I’m trying to convey in these pictures.

Skulle man tilfældigvis være i New York i perioden fra 11. maj til 26. juni, så udstiller Clic Gallery på Manhattan billederne under navnet ”Destroyed: Photographs by Moby”.

Moby’s hjemmeside kan der læses mere om det nye album, samt downloades en gratis ep på tre numre.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar