Monsters of Folk løfter sløret for fredagens koncert

monstersoffolk-cover-565x377

Hvis du er en af dem, der har sikret sig billet til Monsters of Folk’s koncert i Store Vega i morgen, så er det måske værd at vide, at du skal finde de behagelige sko frem og tage dem på fødderne. Glem alt om stiletter!

Ifølge en udsendt pressemeddelelse fra Beatbox Booking så vil Monsters of Folk ikke bare spille bandets egne sange, men også de enkelte medlemmers sange fra andre sammenhænge. Det er måske ikke så overraskende i sig selv, men at Connor Oberst, M. Ward, Jim James og Mike Mogis har tænkt sig at give en maratonkoncert på mellem 2½ og 3 timer var svært at forudsige. Men det er lige netop hvad de har tænkt sig at gøre – og det i ét langt sæt uden pauser!

Koncertens første del vil være en blanding af Connor Oberst (Bright Eyes)-numre, M. Ward-numre og My Morning Jacket-numre, hvorefter den sidste del vil være helliget det fælles projekt Monsters of Folk.

I skrivende stund er der stadig billetter til 250 kr. + gebyr. Koncerten starter præcis kl. 20.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar