Motorpsycho barsler med koncept-album

motorpsycho-presse2009-565x377

Norske Motorpsycho ligger bestemt ikke på den lade side. Sidste år kom Little Lucid Moments og i juni udkommer det Steve Albini producerede Child of the Future, som kun vil være tilgængeligt på vinyl.

Og ifølge det norske site Adressa, er Motorpsycho også allerede igang med at indspille næste plade, som muligvis bliver et koncept-album. Ifølge sitet tyder det på at pladen vil være domineret af hårde bas-drevne og meget lange numre, der vil indeholde spacede improvisationer.

Der er allerede indspillet grundspor på 5-6 sange. I juni kommer der vokal på, og i august skal pladen mixes, så en release-dato omkring jul er ikke usandsynlig.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar