Múm samler ind til flygtninge

mum-island-presse2009-565x377

Det islandske band Múm udgiver i denne uge pladen Sing Along to Songs You Don’t Know. Indtil d. 21. september går 10% af indtægterne fra salget af den digitale version af pladen til det danske projekt Refugees United.

Projektet hjælper flygtinge, der er blevet væk fra familie eller venner med at finde sammen igen. Det er anonymt og gratis at bruge Refugees Uniteds online søgetjeneste, og foreningen bag er uafhængig af alle institutioner, religion og politik.

Støt projektet ved at købe den digitale version af Sing Along to Songs You Don’t Know gennem www.gogoyoko.com.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar