Mumford & Sons på vej med live DVD

London-bandet Mumford & Sons har annonceret udgivelsen af live DVD’en The Road To Red Rocks, der rammer gaden den 26. november. Koncertindspilningen til DVD’en stammer fra bandets Red Rocks shows i Colorado i august i år. Udover musikken indeholder udgivelsen også en dokumentar om bandets sommertour i USA.

Hvis man ikke allerede har investeret i Mumford & Sons’ andet album, Babel, som de udgav tidligere i år, så kan man vente til den 10. december, hvor DVD’en udkommer i en udgave, der også inkluderer Babel, en vinyl udgave af filmen og en 96 siders bog. Babel solgte imponerende 600.000 albums i løbet af den første uge i handelen, hvilket angiveligt er rekord i 2012.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.