Muse har solgt sin sjæl

I oktober måned sidste år fortalte Muse’s trommeslager Dominic Howard til MTV, at bandet var beærede over at være den første gruppe til at blive spurgt om, om de vil være med på begge soundtracks til Twilight-filmene.

Nu er Muse også kommet med på soundtracket til den tredje film, Eclipse, og bassist Chris Wolstenholme udtaler følgende til BBC:

I’m not sure how cool it is to be on those kind of things but sometimes you’ve just got to get your music out there in different ways.

It’s very difficult in America because you don’t have anything like Radio 1, nothing is national. You have to take every opportunity you get over there and sometimes you have to sell your soul.

Unægteligt en anden tilgang til det at være med på vampyr-soundtrackene end den Dominic Howard gav udtryk for i sin tid.

Muse bidrog med ”Supermassive Black Hole” til Twilight, ”I Belong to You” til New Moon og ”Neutron Star Collision” til Eclipse.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar