My Dying Bride udgiver EP

mydyingbride-presse2009-565x377

De britiske doom metal veteraner i My Dying Bride har været en tur i Futureworks Studios i Manchester for at indspille en ny EP med titlen Bring Me Victory. EP’en indeholder bl.a. en cover-version af folk-sangen “Scarborough Fair”, som nok mest er kendt fra Simon & Garfunkels fortolkning. Ifølge bandets website, vil My Dying Brides fortolkning indeholde to nye introduktions vers skrevet af forsanger Aaron Stainthorpe.

Tracklisten til Bring Me Victory:
01. Bring Me Victory
02. Scarborough Fair (britisk folk-sang)
03. Failure (The Swans cover)
04. Vast Choirs (live fra Graspop Metal Meeting 2008)

Bring Me Victory er opfølgeren til bandets tiende studiealbum For Lies I Sire, der udkom tidligere på året via Peaceville Records.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar