Neutral Milk Hotel bliver udgivet på vinyl

neutralmilkhotel-presse-1998-300x300

Merge Records har besluttet at udgive begge Neutral Milk Hotels albums på 180 grams vinyl. Der er tale om On Avery Island (1996) og In the Aeroplane Over the Sea (1998), hvor især sidstnævnte må betegnes som noget af en klassiker. Overset, måske, men stadig en klassiker.

De to vinyler bliver udgivet d. 3. november og kommer med downloadkoder, der gør, at man kan høre albummet over computeren eller på mp3-afspilleren, eller hvor man hører den slags.

Neutral Milk Hotel er aldrig rigtig blevet opløst og eksisterer derfor i princippet stadig. Men der er ikke nogen forlydender om, at de genoptager arbejdet i forbindelse med genudgivelserne.

Frontmand Jeff Mangum har ikke lavet det store rent musikalsk siden udgivelsen af In the Aeroplane Over the Sea for 11 år siden. Julian Koster er nu frontmand i The Music Tapes, Scott Spillane er frontmand i The Gerbils og Jeremy Barnes spiller med A Hack And A Hacksaw.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

1 kommentar

Skriv et svar