No Use For A Name indtager Loppen

nouseforaname-presse2008-565x377
Onsdag den 24. juni lukker Loppen dørene op for en gedigen omgang melodisk punk rock ala dengang genren blomstrede, og nutidens emo-drenge ikke havde set dagens lys endnu. Det var dengang Fat Mikes (NOFX) pladeselskab Fat Wreck Chords sammen med Brett Gurewitz’ (Bad Religion) Epitaph leverede den ene melodiske punkklassiker efter den anden. Udover NOFX og Bad Religion var nogle af de mest prominente bands de ligeledes californiske Lagwagon, Pennywise og, ja, No Use For A Name.

No Use For A Name blev dannet i 1987, men måtte vente helt til 1994 på at få udgivet debutalbummet Daily Grind. Siden skruede bandet tempoet op og udgav det ene album efter det andet – med The Feel Good Record of the Year fra 2008 som det foreløbigt sidste og niende af slagsen. Et ganske udmærket album endda!

Der er altså lagt i kakkelovnen til klassisk californisk punk når No Use For A Name indtager Loppen, og til en pris på 120 kr. er der ingen undskyldning for at blive væk. Med mindre man ikke bryder sig om No Use For A Name, selvfølgelig.

Nedenfor er en video til et af numrene fra The Feel Good Record of the Year.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar