Ny video fra Valient Thorr

valientthorr-logo2009-565x377

Amerikanske Valient Thorr, der er berømte og berygtede for deres særdeles energiske live-optrædener, udgav sidste år deres 4. album Immortalizer (hvis man vel at mærke tæller deres selv-udgivne debut Stranded On Earth med).

Bandet har nu fået produceret en musikvideo til nummeret “Tomorrow Police”, som både indeholder regulære videoklip og animationer af bandets bassist Dr. Professor Nitewolf Strangees. Videoen er instrueret af Mike Aho, der bl.a. også har lavet videoer for Bonnie ‘Prince’ Billy.

Se videoen her:

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar