Ny video med Avett Brothers. Live-album på vej

North Carolina-brødrene i The Avett Brothers har netop udgivet en video til deres seneste single, “Head Full of Doubt/Road Full of Promise”, der stammer fra albummet I and Love and You, der udkom I Danmark tidligere i år. Videoen kan ses midt på siden her, hvor der også kan læses mere om den.

Hvis man ikke har nok i en ny video med The Avett Brothers, så er der også en live-cd og dvd på vej. Cd’en vil være liveindspilninger fra bandets koncert i Bojangles Coliseum, Charlotte, N.C. Dvd’en vil udover koncerten også indeholde interviews med bandet. Titlen er Live, Volume 3 og udgivelsen er mixet af producer Ryan Hewitt, der også stod bag I and Love and You.

Udgivelsen er sat til at udkomme den 5. oktober.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar