Nye Pavillion Jr. navne til Roskildes program

Foto: Christian Hjorth
Foto: Christian Hjorth

I næste uge offentliggør Roskilde Festival det fulde program for årets festival, og der sidder nok en del festivalgængere derude, som stadig håber på at deres favoritnavn vil være at finde på plakaten.

I denne uge tilføjer festivalen dog nogen af de lidt mere ukendte kunstnere til programmet, da alle kunstnerne spiller på Pavillion Junior scenen.

Danske Schultz & Forever og Kristina Renée spiller nordisk akkustisk pop med base i singer/songwriter-traditionen, mens So-So Echo spiller pop, der sammenlignes med Nicolas Winding Refns internationale film Drive!

Broke tager sit udganspunkt i den punkede electro, mens Travelling Tribes tager afsæt i verdensmusikken og den alternative rock.

Men i næste uge er det altså det samlede program der præsenteres, og det skal blive spændende at se, hvilke nye kaniner festivalen hiver op af hatten.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars