Nyt album med Simon Gylden ude d. 1. april

simongylden-presse2009-565x377

Når Simon Gylden udgiver sit nye fuldlængde album den 1. april, så er det hans syvende af slagsen. Men det er også anden del af trilogien The Stoopid Old Anti-Pri Trilogy. Første del, Stoopid Lovesongs, udkom sidste år.

Det nye album har fået titlen Debilitated Deliberations on Death og kredser om temaet døden. Ifølge den udsendte pressemeddelelse er der bl.a. en sang om kanibalen Armin Meiwes, der via en annonce søgte efter et frivilligt offer – og fandt et i skikkelse af Bernd Brandes. Sammen skar de Brandes’ penis af og spiste den. Pga. blodtab spiste Brandes dog ikke så meget.

Albummet udkommer på National Masterpiece Library – og det udkommer kun digitalt. Videoen til den ganske gode første single kan ses her.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar