Nyt album på vej fra Hjortene – hør første nummer

Foto: Freja Holger Pedersen
Foto: Freja Holger Pedersen

De danske stonerpunks Hjortene udgiver i starten af det nye år en selvbetitlet plade, som har nogle særdeles prominente musikere på gæstelisten. Bl.a. lægger Valient Thorr forsanger Valient Himself vokal på nummeret ‘180.000 km/t’ mens Lorenzo Woodrose fra Baby Woodrose har lagt en dobbelt udknaldet fuzz-syre-ekko-wah solo på nummeret ‘Canada’.

Albummet er optaget af Anders Onsberg Hansen (Baby Woodrose, Highway Child, Bite The Bullit, Spids Nøgenhat) og udkommer til februar/marts på tung vinyl+download via Walden Rekkords/VME. Den præcise dato kommer først i det nye år.

Er man nysgerrig efter at høre, hvordan pladen lyder, kan man lytte til et nummer her:

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars