Nyt Arcade Fire album i 2010?

arcadefire-presse-2007-565x377

Nu er der endelig noget, der tyder på, at canadiske Arcade Fire er på vej med opfølgeren til Neon Bible, der udkom i 2007. Rygtet vil vide, at bandet har arbejdet på albummet i foreløbigt tre uger i The Magic Shop Studio i New York City.

Instruktøren Richard Kelly, der netop har lavet filmen The Box som Arcade Fires Win Butler har skrevet soundtracket til har skrevet følgende på Twitter:

The band is hard at work recording a new Arcade Fire album. They will release the score [til The Box] at some point when it does not conflict with their album release schedule for their record label.

I sommers udtalte Win Butler til NME, at bandet var i gang med at skrive materiale til det kommende album:

None of us want to take three years making a record. It could be that we’ll play live and maybe we’ll end up bashing it out fast. We’re in the middle of writing, things are coming together, it’s a great feeling.

Det ligger altså i kortene, at Arcade Fires tredje album udkommer i 2010. Tidligere har de udgivet Funeral (2004) og Neon Bible (2007)

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar