Nyt dansk musikmagasin på gaden i dag

detnyesort-strivingvines-marts2010-565x377

Danmark har i dag fået et nyt musikmagasin, der vil fokusere på den danske musikundergrund – hvad enten der er tale om metal eller songwriters, som der står i den udsendte pressemeddelelse.

Bladet hedder Det nye sort (læs det første nummer her) og udgives af Strange Ears, der både fungerer som booker, pladeselskab og promotionagentur. Det første oplag af magasinet, der fylder 36 sider, er på 3.000 eksemplarer og det kan findes i Århus, Odense, København og Aalborg.

I Det nye sort #1 kan man bl.a. læse følgende artikler: “Sådan får dit band støtte”, “I hegnet med et metalband – en bytur”, “Dur ikke – væk: en kronik om danske talentshows”, “Kellermensch”, “Dubsteppens fremtog”, “Post-rocken – en genre uden hype”, “Bagom de danske bookere”, “Det nye sort – bandfokus” og “De kendte om de ukendte”. I næste nummer vil der bl.a. være fokus på de danske prisuddelinger, nye talenter, danske ildsjæle m.m.

Diskant.dk har haft mulighed for at sidde med de nye blad i hånden og ønsker Strange Ears tillykke med det flotte produkt.

Der er releasefest for Det nye sort i aften på Studenterhuset i Århus og den 4. april i Huset i Magstræde i København.

detnyesort-magasinnr1-390x528

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar