Nyt Entombed A.D album til august

Entombed A.D på Copenhell 2016 (Foto: Claus Michaelsen)
Entombed A.D på Copenhell 2016 (Foto: Claus Michaelsen)

Svenske Entombed A.D blev en realitet i 2014, da forsanger LG Petrov og flere andre daværende medlemmer af Entombed ville undgå en retsag om bandetnavnet med tidligere guitarist Alex Hellid.

Den nye version af bandet har netop offentliggjort at de vil smide deres kommende album Bowels Of Earth på gaden d. 30. august via Century Media Records. Ifølge pressemeddelelsen er opfølgeren til 2016-pladen Dead Dawn et stort skridt op for bandet:
“Faster, tighter and more viscerally crushing than anything they have produced before.”

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars