Nyt Graveyard nummer

Det svenske retrorock-band Graveyard udgiver d. 25. maj Peace, der er efterfølgeren til Innocence & Decadence, der udkom i 2015. Peace er første album uden trommeslager Axel Sjöberg. Han røg ud da bandet valgte at gå i opløsning i september 2016, men allerede blev gendannet igen i januar 2017, hvor altså Sjöberg ikke længere var en del af line up’et.

Graveyard har nu offentliggjort en video til nummeret “The Fox” fra det kommende album. I videoen befinder bandet sig i hver deres rum i et tomt hus, mens de spiller nummeret.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars