Nyt Libertines album I 2010?

thelibertines-presse-2005-565x377

Nu ser det endelig ud til, at medlemmerne af The Libertines har lagt fortiden bag sig og kan begynde at spille musik sammen igen. Ifølge britiske Times har det engelske punkband nemlig planer om at gå i studiet næste år.

Sanger og guitarist Pete Doherty har fortalt avisen, at han og bandets anden frontfigur Carl Barat har udvekslet ideer til ny musik efter deres comebackkoncert sammen tilbage i maj. Der er endnu ingen konkrete planer, og Pete Doherty er ikke ligefrem den mest troværdige eller stabile mand i musikbranchen, så man skal måske ikke lægge alt for meget i det. Men man kan da godt begynde at krydse fingre.

The Libertines blev opløst i starten af 2005, fordi Dohertys stofmisbrug blev for meget for Barat.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar