Nyt på vej fra Katatonia

katatonia-presse2008-565x377

Det er tre år siden svenske Katatonia sidst kom med et album, og The Great Cold Distance viste dengang, at bandet bestemt ikke var færdige med at skrive iørefaldende mørke sange. I mellemtiden har det været muligt at fordrive ventetiden med livepladen Live Consternation, som var en optagelse fra 2006 på den tyske Summerbreeze festival.

D. 2. november er bandet så tilbage med deres ottende studiealbum under titlen Night Is The New Day. Pladen er indspillet i juli i henholdsvis Studio Mega (trommer) og Ghost Ward Studios med David Castillo som producer. Som med The Great Cold Distance er det atter Jens Bogren, der har stået for mastereringen i Fascination Street Studios (hvor den forrige plade også blev indspillet).

Katatonia har lavet et mini-site for det kommende album, hvilket kan ses her!

18. oktober kommer Katatonia et smut til Danmark, når de varmer op for Porcupine Tree på Vega i København, og mon ikke det bliver muligt at høre et par nye numre til den koncert.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar