Nyt på vej fra Katatonia

katatonia-presse2006-565x350

Sidst svenske Katatonia rørte på sig, var i 2007 med live-udgivelsen Live Consternation, der både udkom på CD og DVD. Sidste regulære studieplade The Great Cold Distance udkom dog tilbage i 2006, så bandets fans har måttet vente længe på et nyt udspil.

19. oktober er ventetiden imidlertid forbi, når bandets 8. plade Night Is the New Day kommer på gaden i Europa via Peaceville Records. Efter sigende skulle der være indspillet 13 numre, mens 11-12 af disse vil komme med på den endelige udgivelse. Musikken skulle være noget af det mest varierede og stærkeste Katatonia nogensinde har produceret, så der er noget at se frem til for fans af bandet.

Når der kommer flere detaljer om Night Is the New Day vil de blive offentliggjort på www.nightisthenewday.com.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar