Nyt på vej fra Motorpsycho

Motorpsycho-KingdomOfOblivion-1250x1250

Norske Motorpsycho har et album på vej, og bandet har netop afsløret på deres hjemmeside, at det kommer til at hedde Kingdom Of Oblivion. Selv om der ikke er nogen fast dato på udgivelsen, skriver Motorpsycho at pladen udkommer om et par måneder.

Coveret til Kingdom Of Oblivion er tegnet af den norske kunstner Sverre Malling, og første single fra albummet bliver første del af sangen “The Waning” og den skulle efter sigende komme inden for de næste par uger.

Så det er bare med at væbne sig med tålmodighed.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars