Nyt Smashing Pumpkins nummer online

billycorgan-smashingpumpkins-presse2009-565x377

Det er efterhånden ved at være lang tid siden at Billy Corgan og hans band Smashing Pumpkins for alvor var et samtaleobjekt, og efter et par halvhjertede comeback-forsøg, har det været tvivlsomt om Corgan og co. overhovedet ville være i stand til at komme tilbage.

Nu prøver bandet imidlertid atter engang at gøre sig gældende, da de i øjeblikket er ved at indspille deres monsterværk Teargarden By Kaleidyscope, der kommer til at indeholde intet mindre end 44 numre. Hvert nummer bliver offentligjort enkeltvis, og hvert nummer vil være tilgængeligt kvit og frit til download.

Lige nu er det muligt at hente “A Song For A Son”, der er det første nummer fra Teargarden By Kaleidyscope. Nummeret kan downloades på smashingpumpkins.com!

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar