Nyt soloalbum fra Drive-By Truckers frontmand

pattersonhood-presse-565x377

Patterson Hood, en af Drive-By Truckers’ frontmænd, har sit andet soloalbum på trapperne! Det lander i butikkerne den 23. juni, og har fået den fine titel Murdering Oscar (and Other Love Songs). Sidst Patterson gav lyd fra sig uden resten af truckerne var tilbage i 2004 med albummet Killers and Stars.

Murdering Oscar er produceret af David Barbe, der også har produceret for Drive-By Truckers. Med sig på albummet har Patterson sin far David Hood og de fleste af Drive-By Trickers’ medlemmer – så helt uden truckerne bliver det altså ikke.

Inde på Patterson Hoods MySpace-side kan man allerede lytte til ”Pollyanna” og ”Pride of the Yankees”, der begge er at finde på det kommende album.

Tracklisten til Murdering Oscar (And Other Love Songs) er:

1. Murdering Oscar
2. Pollyanna
3. Pride of the Yankees
4. I Understand Now
5. Screwtopia
6. Granddaddy
7. Belvedere
8. The Range War
9. She’s A Little Randy
10. Foolish Young Bastard
11. Heavy and Hanging
12. Walking Around Sense
13. Back of a Bible

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar