Oasis opløst?

Foto: Danny Clinch
Foto: Danny Clinch

Oasis har aflyst resten af deres Europa-tour, og ifølge deres manager eksisterer bandet ikke længere. Det skulle være konsekvensen af et skænderi mellem Noel og Liam.

Inde på bandets hjemmeside kan man læse en udtalelse fra Noel Gallagher, hvor han fortæller, at han med dele af både bedrøvelse om lettelse må meddele, at han forlader bandet. Han kan simpelthen ikke arbejde med bror Liam Gallagher længere.

It’s with some sadness and great relief to tell you that I quit Oasis tonight. People will write and say what they like, but I simply could not go on working with Liam a day longer. Apologies to all the people who bought tickets for the shows in Paris, Konstanz and Milan.

De to brødre har ofte skændtes gennem medierne, og om der er mere hold i denne opløsning af bandet end de tidligere gange den ene af de to har forladt bandet i vrede må tiden vise.

Læs mere på Oasis’ hjemmeside – der dog, af gode årsager, er lidt langsom i dag – samt rundt omkring på alverdens medier.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar