Okkervil River snart klar med første album i tre år

Foto: Steve Gullick

Sidst Okkervil River udgav et album var tilbage i 2008, hvor The Stand Ins så dagens lys. Nu er frontmand Will Sheff og resten af bandet snart klar med efterfølgeren I Am Very Far, der udkommer den 10. maj.

Okkervil River fik et mindre gennembrud med konceptpladen Black Sheep Boy (2005) og siden da er det kun gået fremad for Texas-bandet, der altså snart er klar med deres syvende album, der i øvrigt er arrangeret og produceret af Sheff selv.

Siden The Stand Ins har Will Sheff arbejdet sammen med The New Pornographers, Norah Jones, Roky Erickson og så producerer han det kommende album med Bird of Youth.

Nedenfor kan ses en liveudgave af nummeret ”Wake And Be Fine”, der angiveligt vil være at finde på det kommende album.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar