Omar Rodriguez-Lopez springer ud som instruktør

omarrodriguezlopez-marsvolta-presse2007-565x377

Mars Volta guitaristen Omar Rodriguez-Lopez, der også har været særdeles aktiv med en lang række udgivelser i eget navn samt i hedengangne At The Drive-In, er en mand af mange talenter. Nu kan musikeren nemlig også skrive filminstruktør på sit CV.

Ifølge Chartattack.com har The Sentimental Engine Slayer, der er Omar Rodriguez-Lopez’s spillefilmsdebut, premiere d. 4. februar på Rotterdam Internationale Film Festival. Udover at have skrevet og instrueret filmen, spiller Lopez også selv med i The Sentimental Engine Slayer, der foregår i El Paso, Texas, og fokuserer på en ung knægt, der prøver at finde sin plads i verden.

Omar Rodriguez-Lopez har tidligere instrueret mindre film –  A Manual Dexterity (2001) og Letters From Dystopia (2003) – men disse er aldrig kommet i officiel distribution. Lopez skulle ifølge Chartattack have endnu to film undervejs med titlerne El Divino Influjo De Los Secretos og Boiling Death Request.

Se Traileren til The Sentimental Engine Slayer her:

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar