Omar Souleyman indtager kirken på Blågårds Plads

På lørdag er der en anderledes oplevelse i vente for dem, der vælger at lægge vejen forbi kirken på Blågårds Plads. Denne aften gæstes kirken nemlig af syriske Omar Souleyman, der siden 1994 har udsendt mere end 500 kassettebånd. I 2006 fik det amerikanske pladeselskab Sublime Frequencies øjnene op for bandet og udsendte opsamlingen Highway To Hassake – og siden har vi vesterlændinge haft muligheden for at lytte til autentisk syrisk indie. Og nu har vi så muligheden for at stifte yderligere kendskab til musikken, der bevæger sig i et væld af genrer.

Koncerten løber af stabelen lørdag den 4. september i kirken på Blågårds Plads. Dørene åbnes kl. 20 og prisen er blot 70 kroner. For den pris får man udover Omar Souleyman også Nikolas og DJ Max (Rubadub Sundays)

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar