Opeth udgiver digital EP

Foto: Micke Johansson
Foto: Micke Johansson

Tidligere på året udgav svenske Opeth deres 9. studiealbum Watershed. For nylig fik vi så en video til singlen “Burden”, fra Watershed – en video, der er instrueret af danske Lasse Hoile (Porcupine Tree, Dream Theater m.fl).

I dag udgiver Opeth så Burden-EP’en, der kun kommer som digital download. Udover et edit af titelnummeret, indeholder EP’en også to sjældne b-sider: “Would” (Alice In Chains) og Mellotron Heart, der tidligere kun har været tilgængelig i en kort periode.

Burden-EP’en fås bl.a. via ITunes.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar