Originale Entombed medlemmer spiller gamle numre

Entombed-Logo2000-1050x700

De originale Entombed medlemmer Alex Hellid (guitar), Ulf Cederlund (guitar) og Nicke Andersson (trommer) vil atter stå sammen på en scene, når Close-Up Båten krydstogtet forlader Stockholms havn d. 27. oktober og sejler til Åbo i Finland for at returnere til den svenske hovedstad dagen efter.

Da Alex Hellid forlod Entombed i 2013 startede et juridisk slagsmål om bandnavnet, hvilket resulterede i at L.G Petrov-versionen af bandet skiftede navn til Entombed A.D, og dermed gav Hellid mulighed for stadig at bruge Entombed-navnet.

Hellid har altså nu fået samlet Cederlund der forlod bandet i 2005 og Andersson, der checkede ud tilbage i 1997, og til koncerten på Close-Up Båten vil de fokusere på det tidlige Entombed materiale.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars