Ozzy Osbourne sagsøger Tony Iommi

ozzyosbourne-presse2000-565x377
Ozzy Osbourne mener ikke, at han har fået de royalties han har krav på i forbindelse med bandet Black Sabbath – og derfor sagsøger han nu Tony Iommi, der er det eneste Black Sabbath medlem, der har været med hele vejen.

Ozzy mener, at Iommi har stjålet rettighederne til navnet Black Sabbath med efterfølgende manglende udbetalinger af royalties til Ozzy, der blev smidt ud af bandet i 1979 på grund af manglende engagement og et tiltagende alkoholforbrug. Ironisk nok var daværende Sabbath-manager Sharon Arden, der senere giftede sig med Ozzy, primus motor for at fortsætte bandet uden Ozzy. Det ærefulde erhverv som sanger gik til Ronnie James Dio. Ozzy kom i øvrigt tilbage for en kort bemærkning i 1997.

Ifølge The New York Post har Iommi taget patent på navnet ved ‘U.S. Patent and Trademark Office’, og med mere end 100 millioner solgte albums og ikke så lidt merchendise på hylderne rundt omkring, så er det nok ikke så få dollars, der er tale om.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar