Paul Simons søn udgiver solodebut

harpersimon-presse2010-565x377

Harper Simons udgav sin solodebut sidste år, men først nu får vi fornøjelsen af den i Europa. Harper Simon, der er søn af Paul Simon og dennes første kone Peggy Harper, har tidligere spillet i bandet Menlo Park, der udgav sin debut tilbage i 2000.

På sin selvbetitlede debut står 37-årige Harper Simon på egne ben – og det er ikke svært at se hvor han har fået sin musikalske opdragelse. Musikken emmer nemlig af Paul Simon, som han da også delte scene med allerede i en alder af 12 år på dennes Graceland tour. I hvert til nogle få udvalgte koncerter.

Harper Simon har selv produceret albummet – med hjælp fra Bob Johnston, der er kendt for sit samarbejde med fyrtårne som Bob Dylan, Johnny Cash, Leonard Cohen, Willie Nelson og Simon & Garfunkel. Med sig på albummet har Harper Simon blandt andre Inara George, Joan Wasse, Sean Lennon og farmand Paul.

Sin musikalske debut fik Harper da han som fire-årig sang ”Bingo” i et afsnit af Sesame Street.

Harper Simon udkommer den 6. april.

Herunder kan du se Paul Simon og en meget ung Harper synge sammen. Og endnu længere nede kan du se en voksen Harper tage sig kærligt af Nick Drakes “From the Morning”:

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar