PonyRec fejrer 5 års fødselsdag

ponyrec-5aarsfoedselsdag

Det lille københavnske/berlinske pladeselskab PonyRec kan fejre 5 års fødselsdag, hvilket bliver fejret den 5. november i Musikcafeen i Århus og den 6. november i Huset i Magstræde i København.

Begge steder vil der være koncerter med Green Pitch, Alcoholic Faith Mission og Halph, der alle er i stald hos PonyRec. De første 50 gæster hvert sted vil få en gratis kopi af PonyRec 5 Years singlen (7” eller download) med helt nye eksklusive numre fra Alcoholic Faith Mission og Green Pitch.

Udover udgivelser med ovenfornævnte bands, så har PonyRec også udgivet albums med Lily Electric, Marybell Katastophy og Tone i år, og selskabet betegner selv 2009 som dets bedste år hidtil.

PonyRec har i tidens løb bl.a. også udgivet albums med Munck//Johnson, Gravy, Majessic Dreams og Tenderloud, hvor sidstnævnte var lidt af en favorit hos undertegnede dengang de udgav Shadow Red Hand for fem år siden.

Diskant.dk ønsker PonyRec tillykke med fødselsdagen.

ponyrec-5aarsfoedselsdag1

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar