ProgPower Scandinavia aflyst

progpowerscandinavia-festival-logo2009-565x377

I slutningen af september skulle Vega i København have været rammerne for 2-dages festivalen ProgPower Scandinavia. Med 11 år på bagen og arrangementer i adskillige europæiske lande, skulle man mene at ProgPower-konceptet efterhånden var slået fast. Men desværre har arrangørerne af den Skandinaviske version af festivalen nu set sig nødsagede til at aflyse.

Et svigtende billetsalg er grunden til at arrangørerne nu trækker stikket ud, og selvom der er et stykke tid endnu til festivalen, kan arrangørerne altså ikke satse på, at der bliver solgt nok billetter. Læs hele festivalens statement her!

ProgPower Scandinavia havde danske Pretty Maids og svenske Candlemass som hovednavne, mens Mercenary, Freak Kitchen, Manticora and Textures også var på plakaten.

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

1 kommentar

  • øv øv. endelig noget ordentligt musik og så blir det aflyst! hvor er det ærgeligt. havde ellers glædet mig. Håber der kommer noget lignende snart… Thea

Skriv et svar