Programmet til Fanø Free Folk Festival er nu på plads

Den nystartede Fanø Free Folk Festival, der finder sted 23-25. juli i Sønderho, har netop offentliggjort det komplette program med tilføjelser af norske Milenasong (billedet), engelske Woodpecker Wooliams og amerikanske Jeff Gburek m.fl. I alt er der blevet hyret 22 musikere, der har det til fælles, at de huserer på den alternative folk-scene.

Bag Fanø Free Folk Festival står Musiktidsskriftet Geiger og prisen for at deltage alle tre dage er blot 380 kroner. Udover selve musikken byder festivalen også på forskellige workshops, udflugter og jams, ligesom man kan opleve et DJ-sæt med den danske duo ∑X ثنائي السلطة, der pt. indspiller nyt materiale på Fanø.

De 22 navne, der spiller er:

Islaja (FI)
Pantaleimon (UK)
Woodpecker Wooliams (UK)
Milenasong (NO, billedet)
Jeff Gburek (US)
Sarah Hepburn (US)
HATI (PL)
Mattia Coletti (IT)
Comaneci (IT)
Silencio (BE)
Flowers of Yes!
Elektronavn
Kloster
Red Shifter
Own Road
Per Hoier
Moongazing Hare
So Like Dorian
Continental Freak Bats
Det yderste hav
∑X ثنائي السلطة (DJ-set)

Læs mere om hver enkelt kunstner her.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar