Public Enemy vil have fans til at sponsorere deres kommende album

publicenemy-presse-2007-565x377

250.000 dollars! Det er hvad Public Enemy håber på at få ud af den aftale de har lavet med SellaBand. Her opfordrer bandet fans til at give 25 dollars i støtte til indspilningerne af deres kommende album. Til gengæld for donationen får man en andel af overskuddet når albummet engang bliver udgivet samt et nummereret eksemplar af albummet.

Public Enemys Chuck D fortæller følgende om SellaBands forretningsmodel:

SellaBand’s financial engine model goes about restructuring the music business in reverse. It starts with fans first, then the artists create from there. The music business is built on searching for fans and this is a brand new way for acts to create a new album with fans first, already on board.

Public Enemy er det første store band, der indgår en aftale med SellaBand.

Støt bandet her.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar