Radiohead med på New Moon soundtrack

radiohead-presse2008-565x350

Instruktøren af New Moon, der er fortsættelsen til Twilight, har bekræftet, at Thom Yorke vil medvirke på filmens soundtrack. Og det selvom han endnu ikke har hørt den sang som Thom Yorke har skrevet! ”Unless it’s sounds of him belching, I think I’ll put it in”, fortæller Chris Weitz til HitFix.com.

Radiohead var også med i filmen Twilight, hvor ”15 Step” blev spillet under rulleteksterne. Sangen var dog ikke at finde på selve soundtracket.

Udover Radiohead vil også Bon Iver og Band of Skulls være at finde på det kommende soundtrack. Og så arbejder Weitz på at også at få Kings of Leon med.

New Moon har premiere den 20. november.

Tags from the story
, , ,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar