Radioheads Phil Selway giver nummer væk

I slutningen af august udgiver Radioheads trommeslager Philip Selway sin solodebut. Albummet har fået titlen Familial og udkommer på Nonesuch, der også udgiver kunstnere som Ben Fold, The Black Keys og Wilco.

Om Phil Selways kommende album skriver Nonesuch:

With its sublimely fragile, haunting, and heartfelt songs, Familial is likely to surprise many—and not solely because these beautifully understated performances are coming from a drummer; it makes the case for Selway as a natural born singer-songwriter.

Med på albummet, der i øvrigt har været på vej siden 2001, er Lisa Germano, Sebastian Steinberg, Glenn Kotche (bl.a. Wilco, Loose Fur) og Pat Sansone (Wilco, The Autumn Defence).

Allerede nu kan man inde på Selways’ hjemmeside dowloade eller blot lytte til albummets åbningsnummer ”By Some Miracle”.

Tracklisten til Familial:

“By Some Miracle”
“Beyond Reason”
“A Simple Life”
“All Eyes on You”
“The Ties That Bind Us”
“Patron Saint”
“Falling”
“Broken Promises”
“Don’t Look Down”
“The Witching Hour”

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar