Rasmus Nøhr på vej med nyt album

rasmusnoehr-presse-565x377

Den 8. marts udgiver Mermaid Records Rasmus Nøhrs nye album. Albummet har fået titlen Fra kæreste til grin og ifølge den udsendte pressemeddelelse er der tale om et mere alvorligt album end vi er vant til fra Nøhr-fronten.

Albummet igennem tager Nøhr sin lytter med på en rejse ind i og igennem et kærlighedsforhold. Hver sang udgør en etape; fra den spirende forelskelse, til rusen over at finde sammen, til de første tegn på knaster, til man kæmper for at beholde hinanden, til bruddet, til samvittighedsnaget, til vreden, til de druknede sorger på et værtsus, til vennerne hanker op i én og endelig til, at forholdet står som et varmt minde og et bevis på, at man levede fuldt ud. Jo jo.

Udover et sprit nyt album, så er der også andet på vej fra Rasmus Nøhr. Han skal nemlig lede et hold fra Nørrebro i TV2s All Stars korkonkurrence, hvor han skal op i mod Niarn, Julie Berthelsen og Johnson. Rasmus Nøhr blev født i 1972 og slog sine første folder på Læssøgade, Nørrebro.

Coveret til Fra kæreste til grin:

cover-rasmusnoehr-frakaerestetilgrin-2010-300x300

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar