Red Fang til København i august

RedFang-Presse2014-1050x700

Den portland-baserede kvartet Red Fang har i den grad taget sit indtog i Danmark med både festival-koncerter og koncerter i eget navn inden for de seneste par år. Nu vender bandet tilbage til landet, når de d. 4. august spiller Lille Vega i sænk.

Red Fang er i øjeblikket ved at indspille deres fjerde plade med Ross Robinson bag pulten. Robinson har tidligere produceret for bl.a. Korn og Sepultura. Og bandet udtaler selv at bandet anser det for at være deres bedste materiale hidtil.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars