Red Hot Chili Peppers har fået ny guitarist

redhotchilipeppers-presse-2006-565x377

Den australske musikportal Undercover kan i dag fortælle, at Red Hot Chili Peppers har fundet en erstatning for guitarist John Frusciante. Den nye guitarist hedder Josh Klinghoffer og han debuterer med bandet d. 29. januar.

30-årige Klinghoffer har tidligere spillet på nogle af Frusciantes soloalbums (bl.a. sidste års The Empyrean) ligesom de to har indspillet A Sphere In The Heart of Silence sammen. Klinghoffer har også spillet trommer i Ataxia (et sideprojekt med Fugazi bassist Joe Lally) og spillet sammen med blandt andre PJ Harvey, Gnarls Barkley og Beck.

Den 16. december meddelte Frusciante at han ikke længere var medlem i Red Hot Chili Peppers, der i øvrigt arbejder på materiale til et nyt album. Frusciante var med på chilipebernes Mother’s Milk (1989), Blood Sugar Sex Magic (1991), Californication (1999), By The Way (2002) og Stadium Arcadium (2006).

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar