Refused til Roskilde Festival

Efter gendannelsen af svenske Refused blev offentliggjort, har det i noget tid været sparsomt med koncerter på bandets hjemmeside. Langsomt men sikkert er der blevet tilføjet flere og flere festivaler til turné-planen, og undertegnede krydsede fingre for at Roskilde Festivals bookere fik taget sig sammen og bookede bandet til sommerens festival.

I dag kan Roskilde Festival så netop offentliggøre Refused sammen med de amerikanske bands Cerebral Ballzy and Warbringer, og dermed opfylder festivalen mangt en hard core fans vådeste drøm.

Se festivalens bandomtaler af de tre bands her!

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars