Remix Disco Ensemble og vind en telefon

Finske Disco Ensemble udgiver d. 26. maj deres fjerde album med titlen The Island of Disco Ensemble. I den forbindelse afholder bandets pladeselskab Fullsteam Records i samarbejde med Nokia og Basso en remix-konkurrence, hvor man kan vinde en Nokia telefon.

Nummeret det drejer sig om er “Protector”, og det er muligt at downloade musikfilerne enkeltvis. Deltagerne opfordres til at være særdeles kreative, og alle genrer er velkomne. Deadline for konkurrencen er 9. juni, så der er stadig lidt tid til at lade fantasien få frit løb.

De tre bedste forslag får en Nokia X6 telefon med tilhørende bluetooth hovedtelefoner, mens yderligere fem deltagere får en Nokia X3. De bedste numre bliver licenseret til Fullsteam Records, og kommer i distribution via Nokia Music Store.

Klik her for mere info om remix-konkurrencen!

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar