Reverend Shine Snake Oil Co. spiller i morgen på JazzHouse

Foto: Anders Graver
Foto: Anders Graver

Sidst Reverend Shine Snake Oil Co. indtog Copenhagen JazzHouse, stod mange københavnere forgæves i kø på en regnvåd Niels Hemmingsens Gade. Nu får de atter chancen for at se lyset og modtage Reverend Shines livgivende bluessakramenter, når det farverige band lukker op for ”The Medicine Show” i morgen.

Reverend Shine Snake Oil Co. består af en flok omrejsende musikmedicinmænd, der blander swing med amerikanske folkefortællinger, mikset med rock-steady og svedig megafonprædiken, lader det boble og syde af blues tilsat smile punkrock, og koger det hele ind til en helende eliksir – Snake Oil.

Udover “The Medicine Show” med Reverend Shine Snake Oil Co. og special guests som den gambianske koraspiller Basiru Suso, byder aftenen også på filmpremiere og live uropførelse af det til filmen hørende soundtrack af bandet The Horsemen.

Billetter til koncerten kan købes i døren og i forsalg via billetlugen for 120 kr. + gebyr.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar