Rick Rubin producerer nyt Crosby, Still & Nash coveralbum

Crosby, Stills & Nash er pt. en tredjedel inde i indspilningerne til et nyt album. Hvornår albummet kommer på gaden er der er ikke til at sige endnu, og ifølge Nash, så er processen meget langsommere end nogensinde før for gruppen. Bl.a. fordi de har været på tour siden maj – en tour, der først slutter i oktober, og de tre herrer forventer først at indtage studiet igen i starten af 2011.

Det er den legendariske producer Rick Rubin, der sidder i producerstolen under indspilningerne og om samarbejdet fortæller Nash bl.a. følgende:

[It’s] very interesting. It’s hard to tell CSN what to do in the studio after almost 40, 50 years, but it’s an interesting experience. We’re certainly opening to listening to him. He has good ideas, of course.

Det nye album er et coveralbum, hvor de tre herrer tager fat i nogle af de helt store. Der foreligger stadig ikke noget trackliste, men følgende numre skulle være sikre:

Rolling Stones: “Ruby Tuesday”
The Beatles: “Norwegian Wood”
The Allman Brothers Band: “Midnight Rider”
Bob Dylan: “Girl From the North Country”
Tim Hardin: “Reason to Believe”
Jackson Browne: “Lives in the Balance”
The Grateful Dead: “Uncle John’s Band”
James Taylor: “You Can Close Your Eyes”

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar