Ronnie James Dio tributealbum på vej

I maj 2010 døde metal-legenden Ronnie James Dio af kræft i en alder af 67 år. Nu kan hans enke, Wendy Galaxiola, fortælle at der vil blive udgivet et tribute-album til ære for Dio. Ifølge Galaxiola vil albummet formentligt først udkomme næste år, men allerede nu har flere kunstnere tilkendegivet at de deltager.

Blandt de medvirkende er Dave Grohl (Foo Fighters), Alice Cooper, Lemmy (Motorhead), Rob Halford (Judas Priest), Glenn Hughes (Deep Purple, Black Sabbath) og Sebastian Bach (Skid Row). Et virkelig stærkt lineup – og flere skulle være på vej.

Galaxiola fortæller endvidere, at Dave Grohl vil synge Black Sabbaths “Mob Rules” og Halford vil tage sig af “Long Live Rock ‘n’ Roll”.

Udover projektet med tribute-albummet er der også blevet indstiftet prisen Ronnie James Dio Lifetime Achivement Award, hvor Mötley Crüe vil være de første modtagere af prisen.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar